A Simple Key For su kaçağı tespiti Unveiled

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çok farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimal hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra uzman ekip özverili bir çalışma sonrasında sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmakta ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilemesini önlemektedir.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Su tesisatlarının kullanıldığı su kaçağı tespiti alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağGuys değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi su tesisatçısı giderdi ve gitti çAlright teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin su kaçağı tespit tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı tespit su kaçağı dinlenir. su kaçağı tespiti Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page